Ο Μπάνε Πρέλεβιτς έχει μια επιτυχημένη θητεία ως πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά ξέρει πως χωρίς κάποιον μεγαλομέτοχο που να συνεισφέρει χρηματικά η ομάδα θα έχει χαμηλό ταβάνι και τα χρέη αποτελούν τροχοπέδη για κάθε προσπάθεια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε για όλα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω θα βρεθεί μεγαλομέτοχος. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει εάν δεν βρεθεί. Δεν θέλω να το σκέφτομαι καν. Υπάρχει επαφή με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, τον κ. Σαββίδη. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο, γιατί είναι λεπτές ισορροπίες»

Για το κατά πόσο θα στενοχωρηθεί εάν φύγει από τον προεδρικό θώκο της ΚΑΕ: «Έχω πει πολλές φορές ότι είμαστε διοίκηση Πρωτοδικείου. Καθόμαστε μέχρι να βρεθεί μεγαλομέτοχος και μετά είμαστε υποχρεωμένοι να φύγουμε. Ο μεγαλομέτοχος έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Εμείς αυτό θέλουμε. Ένα μεγαλομέτοχο που θα στηρίξει την ομάδα στα δύσκολα. Αυτό έχει ανάγκη η ομάδα. Εμείς, αυτή τη στιγμή, το μόνο που κάνουμε είναι να επιβιώνουμε. Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε προπονητή που το καταλαβαίνει και καλούς παίκτες. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιβιώνουμε με αυτά που έχουμε από το παρελθόν. Κρατάμε «ζωντανή» την ομάδα μέχρι να έρθει κάποιος άλλος. Κουβαλάμε χρέη από εποχές που υπήρχαν χρήματα και πρέπει να τα πληρώσουμε σε εποχές που δεν υπάρχουν χρήματα. Ούτε υπάρχουν επιχειρηματίες, πλέον, που βγάζουν πολλά χρήματα και αυτό είναι λογικό. Για αυτό λέμε ότι απλώς επιβιώνουμε».

Για τη συμμετοχή τους στο Eurocup: «Προκριθήκαμε στο δεύτερο γύρο του Eurocup. Για να «βγεις» στη διοργάνωση και να μην έχεις ζημιά θα πρέπει να πουλάς 2.000-2.500 εισιτήρια σε κάθε ματς. Έχουμε τη στήριξη της Nova, με την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, αλλά εάν δεν υπάρχουν τα εισιτήρια έχουμε οικονομική ζημιά. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολες εποχές και μπορεί και τα δέκα ευρώ να είναι πολλά. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το όφελος του ίδιου τα τελευταία τέσσαρα χρόνια, που είναι επικεφαλής της διοίκησης της ΚΑΕ: «Κατ’ αρχάς περνάω καλά. Μου αρέσει αυτό που κάνω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο. Το κάνω από την καρδιά μου. Και έχω την πολυτέλεια να λέω και να κάνω αυτό που πιστεύω, χωρίς κανένα συμφέρον. Γιατί όταν υπάρχουν συμφέροντα πρέπει να σκέφτεσαι αλλιώς. Καθημερινά πρέπει, βέβαια, να ασχολούμαι με λογαριασμούς, αλλά είναι κι αυτό μέσα στις υποχρεώσεις μου».

Α.Α.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης