Την πεποίθησή του πως ο Τεράν Πέτγουεϊ θα βελτιώσει με την παρουσία του τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, στο περιθώριο εκδήλωσης για χορηγική συνεργασία της ΚΑΕ.

«Ο Πέτγουεϊ έχει ταλέντο, παίζει δύο χρόνια στην Ευρώπη και ήταν στα ραντάρ μας τα τελευταία δύο-τρία χρόνια. Θεωρώ ότι μπορεί να μας βοηθήσει, θα μας δώσει πράγματα που έλειπαν από την ομάδα. Είχαμε δύο θέσεις ξένων κενές, είχαμε πάντα τα μάτια μας ανοικτά στην αγορά, για να βρούμε παίκτη-ευκαιρία, με ποιότητα και ο Πέτγουεϊ πληροί αυτές τις προϋποθέσεις» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του «Δικεφάλου», μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Πέτγουεϊ είναι ένας παίκτης με ταλέντο, με προσωπικότητα, ενθουσιασμό. Τον περιμένουμε να έρθει και να προσαρμοστεί. Έχει ταπεραμέντο στην επίθεση, παίζει το ένας με έναν, έχει σουτ από μακριά, θέλουμε να μας φέρει την ενέργεια, την προσωπικότητά του. Έχει δίψα για διάκριση. Οποιοσδήποτε τέτοιος καλός παίκτης υπάρχει στην αγορά μάς ενδιαφέρει και είμαστε ανοικτοί στο να τον αποκτήσουμε. Κοιτάμε πάντα την αγορά, ό,τι καλό μπορούμε να πλησιάσουμε, είναι ευπρόσδεκτο. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ανάγκη να καλύψουμε, πλέον, στην ομάδα, δεν έχουμε κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα να λύσουμε, ούτε ο Πέτγουεϊ έρχεται για να λύσει κάποιο μεγάλο πρόβλημα. Θέλουμε να βελτιώνουμε την εικόνα μας και να προσθέτουμε σε αυτήν μικρά πράγματα» πρόσθεσε.

Όσον αφορά στον τραυματισμό του Αντώνη Κόνιαρη με την Εθνική Ανδρών είπε: «Έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα, μας είπαν ότι δεν είναι σοβαρό, θεωρούμε ότι γρήγορα θα επιστρέψει στο γήπεδο».

«Ψάχνουμε, αλλά είναι δύσκολο να βρούμε αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης