Παράπονα Μαρκόπουλου για τη διαιτησία

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015, 22:59
Παράπονα Μαρκόπουλου για τη διαιτησία
Ο Σούλης Μαρκόπουλος στις δηλώσεις του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, αναγνώρισε την ανωτερότητα των «πράσινων», εκφράζοντας πάντως παράπονα για τη διαιτησία.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Άξιζε, ήταν καλύτερος. Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, εμείς όχι τόσο και δώσαμε γήπεδο. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε περισσότερο, κάπου ισορροπήσαμε τις άμυνες και τις επιθέσεις του αντιπάλου, βρήκαμε ρυθμό και περάσαμε μπροστά. Είχαμε 2,5' πάρα πολύ άσχημα, δώσαμε ελεύθερα σουτ και πήρε τη διαφορά που κράτησε ως το τέλος», είπε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά με τη διαιτησία:

«Το μπάσκετ δεν είναι έτσι. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στις δύο ομάδες. Μετά από τόσα χρόνια στους πάγκους, έχω ξεχάσει πότε είναι φάουλ και πότε όχι. Πάντα υπάρχουν λανθασμένες αποφάσεις, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, θα σε πιέσει, το θέμα είναι άλλο. Αν οι ίδιες φάσεις σφυρίζονται το ίδιο για κάθε ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν άξιζε τη νίκη, ήταν καλύτερη ομάδα με διαφορά ο Παναθηναϊκός. Απλώς έρχονται οι παίκτες στα αποδυτήρια και διαμαρτύρονται... Αυτό επαναλαμβάνω δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα κέρδιζε».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015, 23:00