Δύο μέρες μετά το φιλικό με την IBB, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, ο ΠΑΟΚ δίνει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ήφαιστο Λήμνου, ο οποίος θα αγωνιστεί φέτος στην Basket League.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και η είσοδος θα είναι και πάλι ελεύθερη για όλους, ενώ για ακόμα μια φορά το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο YouTube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο «Παλατάκι» για τον αγώνα με τον Ήφαιστο θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς εκτός από το καθιερωμένο ωράριο λειτουργίας του Σαββάτου (10:00-14:00), τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν και από τις 18:30 ως και το τέλος του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με δύο απουσίες, καθώς οι Λίνος Χρυσικόπουλος και Μαλίκ Πόουπ, δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης λόγω των τραυματισμών που στο φιλικό με τους Τούρκους. Ο Έλληνας φόργουορντ υπέστη κάκωση στον αριστερό ώμο, ενώ ο Αμερικανός έκανε έξι ράμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης