Ο Γιώργος Καμπερίδης στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο». Ο φόργουορντ του «Δικεφάλου» δέχτηκε γονατιά στον μηρό του δεξιού ποδιού, με συνέπεια να αντικατασταθεί αναγκαστικά από τον Άρη Λυκογιάννη.

Με την επιστροφή της αποστολής των «ασπρόμαυρων» στο PAOK Sports Arena, άρχισε θεραπεία, προκειμένου να προλάβει τον ημιτελικό στο θεσμό, την Παρασκευή (12/2), με τον Προμηθέα Πάτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την νίκη-πρόκριση απέναντι στον «Γηραιό», μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Καμπερίδης τόνισε:

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας, εδικά μέσα στο γήπεδό τους. Δώσαμε το 100% και καταφέραμε να πάρουμε αυτή την νίκη, που θεωρώ ότι είναι μεγάλη, γιατί μας δίνει την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου και μας βάζει σε μία διαδικασία να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Σίγουρα ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά το καταφέραμε κάνοντας υπερπροσπάθεια στην άμυνα. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τον δρόμο προς το δικό μας καλάθι, να κάνουμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση και πάνω από όλα να παίξουμε με πάθος και θέληση για τη νίκη».

Πρόσθεσε σχολιάζοντας για τα παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ηρακλή για την Basket League: «Η αλήθεια είναι ότι μας είχε πειράξει ο τρόπος που χάσαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά νομίζω ότι το ξεπεράσαμε με τη νίκη που πετύχαμε στο γήπεδό μας. Θέλαμε όμως να δείξουμε και στο γήπεδό τους ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και χαίρομαι που το πετύχαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη εντός έδρας μάχη με τον Προμηθέα τόνισε: «Έχουμε ελάχιστο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Προμηθέας, με γεμάτο ρόστερ και θα είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση για μας. Ελπίζω να προλάβω. Θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι στο παιχνίδι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης