Τις τελευταίες προσθήκες στην προετοιμασία της ομάδας υποδέχιθηκε για τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Μέξας. Οι Μάλκομ Γκρίφιν, Ζερμέιν Λοβ, ειδικότερα, έχοντας αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ που υποβλήθηκαν για κορωνοϊό, με την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη (28/8), βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena και συμμετείχαν στην προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους «ασπρόμαυρους».

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» καλωσόρισε τους δύο Αμερικανούς γκαρντ στον ΠΑΟΚ και άρχισε τα… ταχύρυθμα μαθήματα μαζί τους, προκειμένου να καλυφθεί το έδαφος που έχασαν μέχρι τώρα στην προετοιμασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός γηπέδου παραμένει ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, λόγω της θλάσης που υπέστη εσχάτως. Η κατάσταση του Καναδού, με ελληνική καταγωγή, γκαρντ θα εκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Για την υποστήριξη, εξάλλου, που είχε στις αφίξεις των ξένων παικτών της ομάδας στην Ελλάδα, από τις αρμόδιες αρχές και όχι μόνο, σε ΗΠΑ και Καναδά, εκφράστηκε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται:

«Με την έλευση των Μάλκομ Γκρίφιν και Ζερμέιν Λοβ στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής (28/8), ολοκληρώθηκαν οι αφίξεις των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ. Ήταν μία διαδικασία που φέτος και λόγω του κορωνοϊού, αποδείχθηκε δύσκολη και χρονοβόρα, ωστόσο όλα κύλησαν ομαλά. Στην προσπάθειά μας αυτή είχαμε την βοήθεια των Προξενικών μας αρχών σε ΗΠΑ και Καναδά, αλλά και πολλών ανθρώπων που με την συνδρομή τους, οδήγησαν στο να ολοκληρωθεί όλη αυτή η διαδικασία χωρίς προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον λόγο αυτό η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Τάμπα κ. Δημήτριο Σπάρο, τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στο Λος Άντζελες κα. Ευγενία Μπενιάτογλου, την υπάλληλο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Χιούστον κα. Κωνσταντίνα Τζιούρα και την υπάλληλο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σικάγο, κα. Χριστίνα Κασάπη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης