Το τελευταίο μεταγραφικό του απόκτημα, για τη νέα σεζόν, τον Ντάριους Γκάρετ, υποδέχτηκε απόψε ο ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός, με καταγωγή από τη Ρουάντα, σέντερ έφτασε στη Θεσσαλονίκη, δηλώντας απόλυτα ικανοποιημένος για την ένταξή του στον “ Δικέφαλο” και αποφασισμένος να συμβάλλει, ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι ανταγωνιστικός στις υποχρεώσεις που θα έχει στη διάρκεια της χρονιάς.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, με παράδοση και ιστορία στην Ελλάδα. Είναι πολύ ικανοποιητικό να βρίσκομαι σε μια τέτοια ομάδα, ανυπομονώ να δουλέψω με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Περιμένω να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα, στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο Champions League, θέλω να είμαστε σε υψηλό επίπεδο παντού, να λειτουργούμε ως ομάδα. Ο κόουτς Ηλίας (σ.σ. Παπαθεοδώρου), είναι καλός προπονητής, μου έμαθε πολλά την περασμένη φορά που ήμουν στην Ελλάδα (σ.σ. ήταν υπό τις οδηγίες του προπονητή του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2013-2014 στην Κηφισιά). Περιμένω να μάθω από αυτόν ακόμη περισσότερα», ανέφερε ο Γκάρετ, σε εκπροσώπους του Τύπου, στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου “ Μακεδονία”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι επιθετικός παίκτης, αγωνίζομαι με πάθος, μου αρέσει να παίζω άμυνα, να μαρκάρω τον αντίπαλο. Θέλω να κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίζω. Είναι ευκαιρία ο ΠΑΟΚ για την καριέρα μου, όπως προανέφερα πρόκειται για μεγάλη ομάδα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να κερδίζει η ομάδα, έπεται και η προσωπική διάκριση», πρόσθεσε ο Γκάρετ, ο οποίος κατέληξε εξηγώντας ότι ενημερώθηκε για τον ΠΑΟΚ:

«Πρώτα, φυσικά, από τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Μίλησα και με τον Κιθ Κλάντον (σ.σ. άλλοτε σέντερ των «ασπρόμαυρων», νυν του Ρεθύμνου), με τον οποίο ήμασταν αντίπαλοι πέρυσι στη Βουλγαρία, αλλά κάναμε παρέα. Μου είπε πως θα μου αρέσει η Θεσσαλονίκη, η ομάδα, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να δω όλα για τα οποία μου μίλησε. Είμαι έτοιμος να ενσωματωθώ στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, απλά χρειάζεται να προσαρμοστεί το σώμα μου στην αλλαγή της ώρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης