Με πρωινή πτήση από την Αθήνα, έχοντας ενδιάμεσο σταθμό τη Μαδρίτη, «πέταξε» για τα Κανάρια Νησιά ο ΠΑΟΚ, εν όψει της μεθαυριανής αναμέτρησής του, για τη 12η αγωνιστική του Champions League, με την Τενερίφη.

Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν τόσο ο Βαγγέλης Μαργαρίτης όσο και ο Αντώνης Κόνιαρης, οι οποίοι απουσίασαν από τις δύο τελευταίες υποχρεώσεις του «Δικεφάλου», με τη Σαλόν (16/1) και τον ΓΣΛ Φάρο (20/1), λόγω του τραυματισμού του στους προσαγωγούς ο πρώτος και της γαστρεντερίτιδας, που τον ταλαιπώρησε από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, ο δεύτερος. Η κατάσταση αμφοτέρων θα εκτιμηθεί εκ νέου, με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την ομάδα δεν ταξίδεψε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» έμεινε στην πρωτεύουσα για να παραστεί το μεσημέρι στην κηδεία του πατέρα του, Ιπποκράτη, ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο (20/1), και αναμένεται να «πετάξει» για την Τενερίφη την Τρίτη (23/1). Την αποστολή συνοδεύουν, ακόμη, τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Ασλανίδης, Αριστοτέλης Καρακούσης, Χρήστος Καραμπέρης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης