Πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ λίγα εικοσιτετράωρα πριν το ντέρμπι με τον Άρη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο, για τη 18η αγωνιστική της Basket League.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Τσαλμπούρης υπέστη κάταγμα στον αριστερό καρπό στη σημερινή προπόνηση της ομάδας και τίθεται εκτός των πλάνων του Λυκογιάννη για το clasico της Θεσσαλονίκης,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής σέντερ διακομίστηκε άμεσα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης για εξετάσεις και για να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Εν τέλει διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα τρίτου μετακαρπίου στο αριστερό χέρι και του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας.

Την Πέμπτη, όπως γνωστοποίησαν οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου», θα αποφασιστεί, σε συνεννόηση με τον χειρούργο της ομάδας, Ιωσήφ Γαβριηλίδη, ο τρόπος αντιμετώπισης του τραυματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πρώτο χρόνο, υπολογίζεται πως ο Τσαλμούρης θα χρειαστεί να μείνει αγωνμιστικά παροπλισμένος για τουλάχιστον ένα μήνα.

Στο σημερινό πρόγραμα, επιπλέον, όπως αναμένονταν, επέστρεψε ο Ελστον Τέρνερ. Ο Αμερικανός γκαρντ απείχε από τις προπονήσεις των δύο τελευταίων ημερών, εξαιτίας αιματώματος αποκόμισε στο εντός έδρας παιχνίδι, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης