Την αρχική διάγνωση επιβεβαίωσε το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Ντιμίτρι Ρίβερς, για το τραυματισμό που υπέστη στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, για την 20ή αγωνιστική της Basket League, με τον Ολυμπιακό (4/4).

Το πρόβλημα του Αμερικανού φόργουορντ αφορά σε κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο, έμεινε σήμερα εκτός προπόνησης, κινούμενος με πρόγραμμα θεραπείας, με την προοπτική να είναι στην αποστολή για την προσεχή, εκτός έδρας, δοκιμασία του «Δικεφάλου» με τη Λάρισα (9/4, 20:00).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μαγνητική τομογραφία, μένοντας επίσης εκτός προπόνησης, υποβλήθηκε σήμερα και ο Απόστολος Ρούμογλου. Ο νεαρός γκαρντ ταλαιπωρείται απο ενοχλήσεις στη μέση και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί από τον χειρουργό ορθοπεδικό των «ασπρόμαυρων», Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Εξετάσεις για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον αχίλλειο, έκανε , επίσης, ο Γιώργος Καμπερίδης. Τα αποτελέσματα από αυτές δε φανέρωσε κάποιο πρόβλημα και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας.

Παρουσία στην προπόνηση που έγινε στο PAOK Sports Arena είχε, ακόμη, μετά την γρίπη που τον κούρασε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο Αντονι Λι (σ.σ. δεν έπαιξε στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό). Ο Αμερικανός σέντερ, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα υφίσταται στα πλάνα του Άρη Λυκογιάννη για το ματς, το Σάββατο, στο κλειστό της Νεάπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι της Τετάρτης (14:50) αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο 26χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, Νέιτ Ρένφρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης