Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, πάουερ φόργουορντ του ΠΑΟΚ, ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε πως έχει οστικό οίδημα.

Ο Έλληνας άσος του «Δικεφάλου» υποβλήθηκε την Παρασκευή (25/9) σε μαγνητική τομογραφία, οι απαντήσεις των εξετάσεων δυσαρέστησαν τον ιατρικό επιτελείο της ομάδας καθώς φαίνεται ότι δεν θα μπορεί να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας για τουλάχιστον δυο εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαργαρίτης δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Σμύρνη για το Pinar Cup 2015 και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Ο προαναφερθείς θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης παράλληλα με εντατική θεραπευτική αγωγή και φυσικοθεραπεία.

Μετά από τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μαργαρίτη ο ΠΑΟΚ στη ρακέτα έχει μείνει με τον Νίκολα Μάρκοβιτς, τον Κώστα Κακαρούδη και τον νεαρό, Θωμά Κώττα. Η ομάδα χρήζει ενίσχυσης με την απόκτηση ενός σέντερ, έτσι ανάμεσα στους διαθέσιμους παίκτες είναι ο Φεντόρ Λικχολίτοφ, αν και αυτή την στιγμή ο “Δικέφαλος” προσανατολίζεται σε καλαθοσφαιριστές από τις ΗΠΑ.

Επιμέλεια: Ελένη Λούμου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης