Θετικά νέα εισέπραξαν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό που υπέστη ο Τζος Κάρτερ στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας, για την 20ή αγωνιστική της Basket League, με τον Ιωνικό (3/4).

Ο Αμερικανός φόργουορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε διάταση δικεφάλου μηριαίου δεξιού κάτω άκρου (σ.σ. αρχικά οι «ασπρόμαυροι» φοβήθηκαν για πιο σοβαρό τραυματισμό). Ο Κάρτερ κινείται ήδη με φαρμακευτική αγωγή και θεραπεία, κατάσταση που δε θα διαφοροποιηθεί για τις επόμενες δύο -τρεις μέρες, οπότε και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου από τον χειρουργό ορθοπερικό του «Δικεφάλου», Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγωνιστικά, παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα επιστρέψουν αύριο στο γήπεδο για προπόνηση, καθώς ο Άρης Λυκογιάννης, μετά την επιτυχημένη αποστολή της ομάδας απέναντι στον Ιωνικό, έδωσε σε όλους διήμερο ρεπό. Η ομάδα θα ενταχθεί σε διαδικασία προετοιμασίας για το ματς που έχει να δώσει στο «Παλατάκι», με αντίπαλο το Περιστέρι (11/4), προσδοκώντας να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα που μετρά εσχάτως στο πρωτάθλημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης