Με την ενσωμάτωση των διεθνών, αλλά και του Μάλκομ Γκρίφιν, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησής του ο ΠΑΟΚ. Στο κλειστό της Πυλαίας ο Άρης Λυκογιάννης είδε να βρίσκονται οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Τσαλμπούρης, μετά την παρουσία τους με την εθνική Ανδρών, στη Λετονία, για το τελευταίο «παράθυρο» για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, όπως και ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος – εκμεταλλευόμενος την ολιγοήμερη άδεια που δόθηκε στο αγωνιστικό τμήμα, λόγω της διακοπής στο πρωτάθλημα- μετέβη στις ΗΠΑ.

Ο Γκρίφιν, μάλιστα, αποτέλεσε τον μοναδικό από τους ξένους των «ασπρόμαυρων» που, για αυτό το διάστημα ξεκούρασης, βρέθηκε εκτός Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, ο Μαργαρίτης με τον Κακλαμανάκης κινήθηκαν με ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας καταπόνησης ο πρώτος και του διαστρέμματος που αποκόμισε ο δεύτερος. Αμφότεροι αναμένεται εντός του επόμενου διημέρου να ενταχθούν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και φαίνεται πως δεν τίθεται ζήτημα απουσίας τους από την εκτός έδρας δοκιμασία του «Δικεφάλου», στην επανέναρξη της Basket League, με τη Λάρισα (28/2).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης