Ως ένα καλό τεστ για την άμυνα του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ο Αμερικανός φόργουορντ του «δικεφάλου» του Βορρά, Μπο Μπίτς το προσεχές παιχνίδι με το Μεσολόγγι.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παιχνίδι 11ο κόντρα στο Μεσολόγγι, 9/1/2021

Μια ακόμη εβδομάδα, ένα ακόμη blog! Παίζουμε στο γήπεδό μας αυτή την εβδομάδα, κάτι που είναι πάντα καλύτερο. Προερχόμαστε από την ήττα από το Περιστέρι την περασμένη εβδομάδα, οπότε αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για να επιστρέψουμε στις νίκες και να παραμείνουμε σε θέση ικανή να μας βάλει στα πλέι-οφ.

Όπως κάθε παιχνίδι στη Basket League, έτσι και αυτό δεν θα είναι εύκολο. Το Μεσολόγγι έχει γρήγορους γκαρντ που σκοράρουν, που παίζουν καλά μαζί και παίζουν γρήγορα σαν ομάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι καλό τεστ για την άμυνα μας στο τρανζίσιον, να τους καθυστερούμε και να τους έχουμε μπροστά μας στις φάσεις ένας με έναν. Εάν έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία σημαντική νίκη στο γήπεδό μας το Σάββατο το απόγευμα!

Όσον αφορά την εβδομάδα μου, τίποτα νέο, δυστυχώς, το lockdown παραμένει. Στην πραγματικότητα ξέρετε πώς πηγαίνει. Το σούπερ μάρκετ, το γυμναστήριο και το διαμέρισμα είναι τα 3 μέρη που πηγαίνω. Και η Emma θα το λατρέψει αυτό.

Πολλά βιντεοπαιχνίδια (Call of Duty – Warzone) στον ελεύθερο χρόνο μου. Έχω βελτιωθεί, αλλά ακόμα δεν είμαι πολύ καλός. Ίσως σαν παίκτης στα βιντεοπαιχνίδια είμαι στο επίπεδο C + στην καλύτερη μου. Απλά πάνω από το μέσο όρο.

Ξέρετε τη συμφωνία, θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης