Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Άαρον Μπεστ. Ο διεθνής Καναδός γκαρντ/φόργουορντ διεκδίκησε μια θέση στο ρόστερ της εθνικής του ομάδας μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον διεθνή Καναδό καλαθοσφαιριστή Aaron Best, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Aaron Best συμμετείχε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ του Καναδά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ και διεκδίκησε μάλιστα μέχρι την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του στους αγώνες που ξεκινούν σήμερα στην Κίνα.

O Aaron Matthew Best γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1992 στο Scarborough του Οντάριο στον Καναδά, έχει ύψος 1μ.93 και αγωνίζεται ως γκαρντ/φόργουορντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από την πατρίδα του, πήγε στο κολέγιο Ryerson, από το οποίο αποφοίτησε το 2016. Την τελευταία του χρονιά στους Ryerson Rams, Aaron Best είχε 17,8 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ ανά αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη του επαγγελματική εμπειρία ήταν τη σεζόν 2016-17, στη Λιθουανία με την Juventus Utena. Ο Best αγωνίστηκε σε 57 παιχνίδια (Λιθουανικό πρωτάθλημα και Basketball Champions League), με 7,1 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά παιχνίδια.

Τη σεζόν 2017-18, αγωνίστηκε στη GLeague, με τη θυγατρική ομάδα των Toronto Raptors και σε 47 αγώνες είχε 7,8 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ.

Πέρυσι ο Aaron Best επέστρεψε στην Ευρώπη, αυτήν τη φορά για να αγωνιστεί στη Ludwigsburg. Σε 36 παιχνίδια του Γερμανικού πρωταθλήματος και του Basketball Champions League, ο Best είχε 7 πόντους και 2,6 ασίστ μέσο όρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης