Στις 5 Φεβρουαρίου θα συμπληρωθεί το… παζλ των ομάδων που θα μετάσχουν στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου μπάσκετ των Ανδρών. Κι αυτό γιατί τότε ορίστηκε να διεξαχθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, όπως ανακοίνωσε σήμερα (17/1) η ΕΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 27 Δεκεμβρίου αλλά αναβλήθηκε, λόγω περιστατικών κορωνοϊού στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο νικητής της αναμέτρησης στο «Δημήτρης Τόφαλος» θα πάρει το «εισιτήριο» για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διάστημα 18-20 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. Ήδη έχουν κλείσει… θέση στο Φάιναλ Φορ Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ για τον αγώνα Προμηθέας-ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας Προμηθέας Πάτρας-ΠΑΟΚ για τους προημιτελικούς αγώνες – Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ορίζεται να διεξαχθεί στις 5/2/2022 και ώρα 20.00 στο ΠΕΑΚ Πάτρας «Δ. Τόφαλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης