Με καινούργιο πρόσωπο τον Τζος Κάρτερ επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο για προπόνηση ο ΠΑΟΚ.

Ο “Δικέφαλος” μπήκε επίσημα σε διαδικασία προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι, στην επανέναρξη της Basket League, με τη Λάρισα (27/2, 17:00) , έχοντας στο PAOK Sports Arena και τον εσχάτως αποκτηθέντα 34χρονο Αμερικανό φόργουορντ .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κάρτερ αφίχθη λίγο μετά τις 16:00 στη Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” μετακινήθηκε στο “σπίτι” των ” ασπρόμαυρων” , όπου είχε την πρώτη, εκ του σύνεγγυς, επαφή με το καινούργιο επαγγελματικό περιβάλλον του.

Μίλησε με τον Αρη Λυκογιάννη, γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του και αφού πάρει τις απαιτούμενες ανάσες ξεκούρασης από το πολύωρο υπερατλαντικό ταξίδι, θα ενταχθεί κανονικά σε πρόγραμμα προπόνησης. Ενδεχομένως να του δοθεί χρόνος συμμετοχής στο ματς , στο κλειστό της Νεάπολης, απέναντι στους Θεσσαλούς.

Eπιτυχημένη η επέμβαση στον Μήτρου-Λονγκ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με επιτυχία υποβλήθηκε, ακόμη, σήμερα σε αρθροσκοπική συνδεσμοπλαστική επέμβαση πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο, με αυτομόσχευμα οπίσθιων μηριαίων, για την αποκατάσταση του τραυματισμού που υπέστη στον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή (10/2), ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ.

Το χειρουργείο έγινε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τον χειρουργό ορθοπεδικό του ΠΑΟΚ, Ιωσήφ Γαβριηλίδη. Ο 24χρονος Καναδός, με ελληνική καταγωγή γκαρντ, αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο και θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα για το μακρύ διάστημα αποθεραπείας του. Την ερχόμενη εβδομάδα, ειδικότερα, πρόκειται να ενταχθεί σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Ελάιζα Μήτρου -Λονγκ, τη θέση του οποίου παίρνει στο δυναμικό της ομάδας ο Τζος Κάρτερ, θα είναι αναγκαστικά θεατής της προσπάθειας που θα καταβάλλει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Δεσμεύτηκε ποικιλοτρόπως , διαδικτυακά, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, για το ότι θα επιστρέψει δυνατότερος στο παρκέ για τον “Δικέφαλο” , με τον οποίο- υπενθυμίζεται- το περασμένο καλοκαίρι δεσμεύτηκε με τριετούς διάρκειας συμβόλαιο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης