Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Χολαργό (27/10, 15:45) και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υπολογίζει στον Βαγγέλη Μαργαρίτη, που συμμετείχε σε ένα μέρος της τελευταίας προπόνησης.

Εν τω μεταξύ, ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, πήρε εξιτήριο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, και θα ταξιδέψει στην Αθήνα, ενώ η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Τζαμάλ Τζόουνς και Απόλλωνα Τσόχλα, αναφερόμενος στο ματς της 4ης αγωνιστικής της Basket League δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του: «Έχουμε μπροστά μας τον Χολαργό, μία νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, με έναν έμπειρο προπονητή και καλούς ξένους παίκτες, που έχουν και ποιότητα και εμπειρία από την Ευρώπη οι περισσότεροι από αυτούς. Υπάρχει φυσικά και ο Γιάνκοβιτς που είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου και κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας σε αυτό το παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε ένα δύσκολο παιχνίδι, να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, να περιορίσουμε τα λάθη μας, που ήταν αρκετά στα τελευταία 2-3 παιχνίδια και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας μέσα από την άμυνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης