Η εμφάνιση στο παρκέ, η οποία οδήγησε στην εκτός έδρας ήττα-αποκλεισμό, το απόγευμα του Σαββάτου (9/10), για το Κύπελλο, από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ενοχλεί στο μέγιστο βαθμό τον ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης εκφράστηκε δημόσια με τη λήξη του ματς και  το έκανε με ακόμη πιο εμφατικό τρόπο με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου», με την άφιξη της αποστολής στη συμπρωτεύουσα και τη μετακίνησή της από το αεροδρόμιο στο PAOK Sports Arena, μάζεψε τους παίκτες του και τους μίλησε για αρκετή ώρα, σε έντονο ύφος, για την εικόνα που παρουσίασαν στη μάχη με τον Διαγόρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κίνηση του 43χρονου τεχνικού, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε σχετικά: «Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Και αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής στο «Παλατάκι» περίπου στη 1, ο Κώστας Χαραλαμπίδης συγκέντρωσε όλη την ομάδα και μίλησε στους παίκτες, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για την εμφάνιση στον αγώνα Κυπέλλου και την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ. Έθεσε όλους τους παίκτες προ των ευθυνών τους, εν όψει και των αγώνων που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ.

Είχε προηγηθεί συζήτηση του Κώστα Χαραλαμπίδη με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Σταυρόπουλο, στη διάρκεια της τρίωρης αναμονής της αποστολής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το βράδυ του Σαββάτου».

Αγωνιστικά, οι «ασπρόμαυροι», μη έχοντας περιθώριο για χαλάρωση, θα βρεθούν και σήμερα στο γήπεδο για προπόνηση, καθώς στο προσκήνιο υφίσταται η εντός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση, για το Champions League, με την Μπρίντιζι (12/11, 19:00).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης