Την στήριξή της στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ για τον αποψινό τελικό, για το Κύπελλο Ελλάδας, στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ (20.30, Cosmote Sport 1), κατέθεσε, μέσω διαδικτύου, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
«Στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και τις ευχές όλης της ομάδας μπάσκετ, στην ομάδα του ποδοσφαίρου. Καλή επιτυχία. Είστε οι καλύτεροι. Το ξέρουμε, το πιστεύουμε, το γνωρίζουν όλοι. Καλό δρόμο και καλή επιστροφή και στον πρωταθλητή λαό του ΠΑΟΚ. Το Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό!», ανέφερε το κείμενο των «ασπρόμαυρων», σε επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο facebook. Λόγια που συνοδεύτηκαν με οπτικό υλικό, στο οποίο καλαθοσφαιριστές του «Δικεφάλου», εξέφρασαν τις σκέψεις τους για την αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Καλή επιτυχία στην ομάδα μας για τον τελικό. Μακάρι να μη γίνουν επεισόδια και να γυρίσουν πίσω με το Κύπελλο», τόνισε ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

«Καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική ομάδα για τον τελικό Κυπέλλου. Πάμε ΠΑΟΚ!», ήταν η αναφορά του Φιλ Γκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλή επιτυχία, πάμε ΠΑΟΚ. Πάμε να πάρουμε το Κύπελλο», επεσήμανε ο Ουσμάν Κρουμπάλι.

«Αξίζαμε σίγουρα κάτι παραπάνω αυτή τη χρονιά, αλλά ελπίζω να κλείσει με την κατάκτηση του Κυπέλλου», είπε ο Θόδωρος Ζάρας.

«Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος τελικός χωρίς κανένα επεισόδιο. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας», τα λόγια από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Μαργαρίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης