Διευκρινήσεις για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που «τρέχει» τις τελευταίες εβδομάδες, με βάσει την πολυπληθή συμμετοχή υποστηρικτών του συλλόγου σε αυτήν, έδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με την συμπλήρωση δύο εβδομάδων από την έναρξη της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θέλουμε πρωτίστως να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την στήριξη και τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά γιατί ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ…

Είναι αναγκαίο να ζητήσουμε από όλους να ακολουθήσουν πιστά τη διαδικασία και κάθε φορά που καταθέτουν χρήματα για την συμμετοχή τους στην ΑΜΚ να προσθέτουν τα στοιχεία τους, δηλαδή ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο. Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για την επικοινωνία που πρέπει να υπάρξει μεταξύ μας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Παρακαλούνται όσοι φίλαθλοι δεν έχουν βάλει τα πλήρη στοιχεία τους να επικοινωνήσουν άμεσα με την ΚΑΕ, ώστε να μπορέσει να γίνει η εγγραφή τους.

Είναι σημαντικό επίσης οι φίλοι του ΠΑΟΚ να προτιμούν, όπου αυτό είναι δυνατό, μεταφορά χρημάτων μέσω της ίδιας τράπεζας, ώστε να αποφεύγονται πρόσθετες χρεώσεις. Στο τέλος της διαδικασίας θα αποσταλεί σε όλους τους μετόχους βεβαίωση που θα μπορούν να την εκτυπώσουν. Πληροφορίες και επικοινωνία: 2310-472561, 2310-472551 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-18:00) & help-desk@paokbc.gr».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης