Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Φλεβαράκης, συνεχάρη τον προπονητή του Άρη, Σούλη Μαρκόπουλο, για τη νίκη, με 85-82, στην παράταση, τόνισε πως και οι δύο ομάδες «έδειξαν το DNA που έχουν», αλλά την ίδια ώρα εξέφρασε δυσαρέσκεια λέγοντας «έγιναν πολλά… που δεν τιμούν το ελληνικό μπάσκετ».

Αναλυτικά, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Άρη στην πρεμιέρα της Α1: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Έδειξαν το DNA που έχουν και άσχετα από τα προβλήματα και πάρα τα μπασκετικά λάθη, έπαιξαν με πάθος. Θα συγχαρώ τον κόουτς Μαρκόπουλο για την ομάδα και για τη νίκη. Έγιναν πολλά πράγματα και με τη γραμματεία που δεν τιμούν το ελληνικό μπάσκετ. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Ελπίζω και εμείς και ο Άρης να είμαστε σύντομα προς τη σωστή κατεύθυνση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το DNA του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Φλεβαράκης σχολίασε: «Η συγκεκριμένη ερώτηση ήταν για τις τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Ξέρουμε ότι τα καλύτερα πρωταθλήματα έγιναν όταν αυτές οι ομάδες ήταν δυνατές. Είναι τρεις ομάδες πολύ σημαντικές για το πρωτάθλημα που εδώ και πολλά χρόνια έχουν στερηθεί τις επιτυχίες. Αυτό που μπορούν να κάνουν αυτές οι ομάδες είναι να επενδύσουν στο υλικό που έχουν και να συνεχίσουν να παλεύουν για να περάσουν ανώδυνα όλες τις δυσκολίες».

Για την αλλαγή της εικόνας στο δεύτερο μέρος και τι είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια, εξήγησε: «Ειπώθηκαν αρκετά πριν το δεύτερο μέρος στα αποδυτήρια. Το θέμα είναι ότι είπαμε ότι πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα η ομάδα, το κάναμε πήγαμε το παιχνίδι εκεί που έπρεπε, αλλά τελικά δεν πήραμε τη νίκη».

Για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες στο γήπεδο, καθώς δεν δούλευαν τα κλιματιστικά στο Αλεξάνδρειο, ο Κώστας Φλεβαράκης επισήμανε: «Είναι πολλά πράγματα που δεν μας άρεσαν… ναι! Και για τις δύο ομάδες ήταν η ζέστη πρόβλημα, μακάρι να παίζαμε υπό άλλες συνθήκες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης