Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ Πανιώνιος πέρασε κι επίσημα από τα… χέρια του Σταύρου Αλευρογιάννη στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, καθώς οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της μεταβίβασης.

Ο νέος κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Ολοκληρώθηκε τυπικά και οριστικά η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ Πανιώνιος.
Θα προχωρήσουμε άμεσα στην ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, με στόχο να εξασφαλίσει ο Πανιώνιος τη θέση που του ανήκει στην Α1 κατηγορία. Είμαστε σίγουροι ότι στην προσπάθειά μας αυτή θα έχουμε αρωγό τον κόσμο του Πανιωνίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος αναφέρει:
«H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι σήμερα έγινε η οριστική μεταβίβαση των μετοχών που εκπροσωπούσε η διοίκηση Αλευρογιάννη στον κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο. Οι μετοχές παραχωρήθηκαν και η εγγυητική επιστολή παρέμεινε στην διάθεση της ΚΑΕ. Η απελθούσα διοίκηση εύχεται καλή συνέχεια, δύναμη και υπομονή, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αγωνιστική περίοδος 2018-2019».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης