Οδικώς αναχώρησε την Παρασκευή η αποστολή του Πανιωνίου για τη Θεσσαλονίκη, όπου αύριο (21/3, 17:00) αντιμετωπίζει τον Άρη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Οι ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στην τρίτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, είναι… ελάχιστες για τον ουραγό Πανιώνιο, ο οποίος μετρά 23 βαθμούς με 3 νίκες-17 ήττες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον προτελευταίο Πανελευσινιακό να μετρά 2 βαθμούς περισσότερους από τους «κυανέρυθρους», αλλά και τριπλή ισοβαθμία δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετρά αντίστροφα προς τον υποβιβασμό στην Α2, με έξι αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Πάντως, ο Βασίλης Ξανθόπουλος έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη «μόνο για την χαρά της συμμετοχής».

«Εμείς ταξιδεύουμε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα -και δη στην έδρα της-, όπως είναι ο Άρης. Είναι το δεύτερο διαδοχικό ταξίδι και το δεύτερο σερί που κάνουμε με λεωφορείο. Εμείς ξέρουμε τη θέση μας. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε και αυτό είναι κάτι που μας λυπεί πολύ. Αυτή, όμως, είναι η πραγματικότητα. Σαφέστατα και δεν πρόκειται να εμφανιστούμε στο Αλεξάνδρειο μόνο για τη χαρά της συμμετοχής. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης