Ο Αντώνης Μάντζαρης ήρθε σε συμφωνία και θα παραμείνει για ακόμα μία σεζόν στο ρόστερ του Πανελευσινιακού. Ο 28χρονος γκαρντ, αδερφός του Βαγγέλη που παίζει στον Ολυμπιακό, είχε φέτος 5,5 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά παιχνίδι σε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Αντώνη Μάντζαρη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντώνης Μάντζαρης φόρεσε και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τη φανέλα του Πανελευσινιακού και είχε 5,5 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανα παιχνίδι σε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ».

Εν τω μεταξύ, η ομάδα της Ελευσίνας ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Σπύρο Μαγκουνή.

«Η οικογένεια του Πανελευσινιακού αποχαιρετά ένα παίκτη πραγματικό gentleman, ο οποίος με την παρουσία του στην ομάδα πρόσφερε τα μέγιστα. Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό εντός κι εκτός των γηπέδων αναδεικνύοντας το ταλέντο του αλλά και την άριστη προσωπικότητα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σπύρος Μαγκουνής είναι από τους παίκτες που κέρδισε τις καρδιές των Ελευσίνιων όχι μόνο με τις επιδόσεις του αλλά και με τον άριστο χαρακτήρα του. Φεύγει ως παίκτης αλλά παραμένει φίλος της ομάδας, η οποία πάντα θα τιμά την προσφορά του.

Η Διοίκηση, οι παίκτες, οι προπονητές και οι φίλαθλοι του Πανελευσινιακού δίνουν τις καλύτερες ευχές τους στο Σπύρο Μαγκουνή για τη συνέχεια της καριέρας του στο Φάρο Κερατσινίου και θέλουν να του χαρίσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις στιγμές και τις συγκινήσεις που μας χάρισε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης