Μία ημέρα πριν το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Μπαρτσελόνα ο Μάριο Χεζόνια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί του «τριφυλλιού», αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι «…βλέπω τον εαυτό μου στα πράσινα και την επόμενη χρονιά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κροάτης NBAer:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την υποδοχή κατά την άφιξή του: «Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, με το λοκ ντάουν και τις διαδικασίες με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Όταν έφτασα να πάρω τις βαλίτσες, ένιωθα να με χτυπούν στην πλάτη, να με χαιρετούν! Μόλις βγήκα έξω και είδα τον κόσμο ένιωσα απίστευτα! Είμαι ευγνώμων, δεν περίμενα τέτοια υποδοχή! Κατάλαβα αμέσως ότι κυριαρχεί τρέλα στον Παναθηναϊκό! Είμαι ευτυχής που έζησα τέτοιες στιγμές».

Για το Final 4 στη Βαρκελώνη: «Θυμάμαι το Final 4 του 2011, αυτή η ομάδα μου άρεσε από παλιά. Έτσι, λοιπόν βρέθηκα με τους οπαδούς της Θύρας 13 και αργότερα, μετά από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, όταν ο Διαμαντίδης έσπρωξε τους παίκτες να πάνε στον κόσμο, έζησα και εγώ αυτή την τρέλα με τον κόσμο του Παναθηναϊκού».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Πράγματι, είχα την ευτυχία να έχω στην ίδια ομάδα τον Ναβάρο και να παίξω με αντίπαλο τον Διαμαντίδη. Όποιος άνθρωπος θέλει να λέγεται μπασκετάνθρωπος, οφείλει να παρακολουθεί το παιχνίδι του Διαμαντίδη».

Για το φημολογούμενο παλαιότερο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Ο πατέρας μου δεν μίλησε απευθείας με τον Ομπράντοβιτς, ίσως κάποιος άλλος το έκανε. Δεν συνέβη τότε, συνέβη τώρα».

Για το ντεμπούτο κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Ευχαριστώ τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου στον Παναθηναϊκό που δεν ήταν σκληροί μαζί μου! Είμαι αγύριστο κεφάλι, ήθελα να παίξω στο Βερολίνο με την Άλμπα και κόντρα στον Άρη! Καταλαβαίνω πως πρέπει να ακολουθήσω τη σχετική διαδικασία. Στην Μπαρτσελόνα ήμουν μικρός, δεν είχα χτίσει το όνομά μου».

Στη διάρκεια της προπόνησης ο Χεζόνια ύψωσε τις γροθιές του μπροστά στο άδειο «πέταλο» που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού»!

Για τη φάση με τον Αντετοκούνμπο, όταν πέρασε από πάνω του: «Με τον Γιάννη είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε στη φούσκα του Ορλάντο. Είναι ένας πολύ ωραίος τύπος. Στην Αμερική αυτά τα… γιγαντώνουν! Μεγαλοποιούν κάθε κατάσταση. Αυτά συμβαίνουν, είναι λογικό να συμβούν την ώρα του αγώνα».

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: «Εννοείται ότι βλέπω τον εαυτό μου στα πράσινα και την επόμενη χρονιά! Είναι εύκολη απόφαση για μένα όμως έτσι όπως είναι το μπάσκετ σήμερα, δεν μπορείς ξέρεις. Θα ήθελα να ήμουν και την επόμενη χρονιά εδώ»!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης