Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Χίμκι (22/2, 21:00, Novasports 1HD) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague και πριν το τζάμπολ θα τιμήσει τον Μιχάλη Κυρίτση.

Η βράβευση θα γίνει στο πλαίσιο των εορτασμών της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ενώ μέχρι στιγμής έχουν τιμηθεί οι Απόστολος Κόντος και Τάκης Κορωναίος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η  διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Khimki Moscow Region (22/2, 21.00) αλλά και των μεμονωμένων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Να σημειώσουμε πως σε αυτό το παιχνίδι θα συνεχιστούν οι βραβεύσεις παλαίμαχων αθλητών του «τριφυλλιού» με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον Απόστολο Κόντο και τον Τάκη Κορωναίο  θα βραβευτεί μία ακόμη εμβληματική φυσιογνωμία του Παναθηναϊκού, ο Μιχάλης Κυρίτσης!

Ο Μιχάλης Κυρίτσης ήταν στην κατηγορία εκείνων που υπηρέτησαν τον Παναθηναϊκό τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής. Γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1945 στους Αμπελοκήπους και το 1958 αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό με τον οποίο αγωνίστηκε έως το 1972 και κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Ελλάδας (1967, 1969, 1971, 1972). Ως προπονητής πανηγύρισε με το «τριφύλλι» την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 1984!

Green Jersey Night

Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση με την Khimki Moscow Region θα έχει ακόμα μία ιδιαιτερότητα για τους φιλάθλους. H KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προσκαλεί τους φίλους της να έρθουν στο ΟΑΚΑ φορώντας την επετειακή ριγέ φανέλα της ομάδας μας και να συμμετάσχουν στο Green Jersey Night!

Στο πλαίσιο αυτό, το PAOSHOP διαθέτει μέχρι και την ημέρα του αγώνα την επετειακή ριγέ φανέλα 50% φθηνότερα! Ανακάλυψέ την ΕΔΩ.

Μάλιστα, ένας τυχερός θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει τον επόμενο εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με αντίπαλο την Kirolbet Baskonia Vitoria-Gasteiz μαζί με ένα φίλο του από τα courtside seats του γηπέδου έχοντας πρόσβαση και στο VIP Lounge! Διεκδίκησε και εσύ αυτό το ξεχωριστό δώρο ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

1.     Βγάλε φωτογραφία στο ΟΑΚΑ με την πράσινη ριγέ φανέλα στον αγώνα ενάντια στην Khimki Moscow Region.

2.     Aνάρτησέ την στο public profile σου στο Instagram

3.     Χρησιμοποίησε το hashtag  #JerseyNight και λάβε αυτόματα μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό!

Την Παρασκευή (22/2), λοιπόν, φορέστε την επετειακή φανέλα σας και ελάτε στο γήπεδο!

Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος το οποίο θα βρίσκεται στο PAOSHOP στη Θύρα 3 του ΟΑΚΑ.

Έκπτωση -20%

Σημειώνεται επίσης πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προσφέρει έκπτωση -20% στα εισιτήρια του αγώνα με τη Khimki Moscow Region για εκείνους που αγόρασαν εισιτήριο στην τελευταία αναμέτρηση αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Πρόλαβε εδώ: bit.ly/PaoTickets

Για να λάβετε την έκπτωση μέσω της Viva απλά εισάγετε τον αριθμό barcode του εισιτηρίου με τον Ολυμπιακό στο αντίστοιχο πεδίο. Στα εκδοτήρια η έκπτωση ισχύει με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από τα κάτωθι σημεία:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Τηλέφωνα 2144022539 και 2144022543, Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

Την Παρασκευή 22/2 θα λειτουργούν από τις 17.30 μέχρι τις 21.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

Παιδιά άνω των δύο ετών χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδό τους στο γήπεδο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης