Βόβορας: «Να μας γίνει μάθημα η Βαλένθια»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, 16:06
Βόβορας: «Να μας γίνει μάθημα η Βαλένθια»

Για τη Βιτόρια αναχώρησε, από τη Βαλένθια, η αποστολή του Παναθηναϊκού, το μεσημέρι της Τετάρτης (18/11). Οι «πράσινοι» γνώρισαν την 5η ήττα τους σε επτά αναμετρήσεις στη Euroleague από την ομάδα του Χάουμε Πονσαρνάου και μετρούν αντίστροφα για τη δύσκολη «μάχη» με την Μπασκόνια, την Πέμπτη (19/11, 21:30, Novasports 2HD), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

«Ήταν ένα μάθημα που πρέπει να λάβουμε, ώστε στο επόμενο ματς να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Βόβορας, ενώ ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος χαρακτήρισε «γρήγορη και νεανική ομάδα» την επόμενη αντίπαλο του Παναθηναϊκού, Μπασκόνια.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βόβορας δήλωσε: «Μέσα σε 48 ώρες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας άλλη μια ισπανική ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Και σε αυτό το ματς ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι πολύ σημαντικός. Απέναντι στη Βαλένθια δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό για 40 λεπτά, αλλά και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Ήταν ένα μάθημα που πρέπει να λάβουμε ώστε στο επόμενο ματς να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Από πλευράς του, ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος τόνισε: «Η Μπασκόνια είναι μια πολύ γρήγορη και νεανική ομάδα. Παράλληλα διαθέτουν και έμπειρους παίκτες, που στην πλειοψηφία τους παίζουν τουλάχιστον δύο χρόνια μαζί. Μεταξύ τους υπάρχει καλή χημεία γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο μας. Για να μπορέσουμε να έχουμε πιθανότητες νίκης θα πρέπει να δώσουμε βάση στην άμυνά μας, κάτι που δεν καταφέραμε απέναντι στη Βαλένθια. Ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια θα πρέπει να προσπαθούμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο όσο το δυνατόν πιο χαμηλά γίνεται στο σκορ και να αποφύγουμε τα πολλά λάθη».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, 16:08