Στην αμυντική ολιγωρία του Παναθηναϊκού, κυρίως στο β΄ μέρος, στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας, στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα με 80-77, από την Αναντολού Εφές, στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» έκανε αναφορά στους 44 πόντους που δέχτηκε η ομάδα του στο 3ο και στο 4ο δεκάλεπτο, εξήγησε πως κατά την άποψή του ήταν ο Μπαλμπάι ο παίκτης που άλλαξε τη ροή του αγώνα από την Εφές, ενώ απέδωσε στον ρέκορντμαν Μίτσιτς με 33 πόντους το γεγονός ότι η τουρκική ομάδα κατάφερε να διατηρήσει τον ρυθμό της μέχρι το τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο Γιώργος Βόβορας δήλωσε:

«Νομίζω ήταν ένα ματς, στο οποίο η Εφές έβγαλε αντίδραση. Ο Μπαλμπάι ήταν ο παίκτης “κλειδί”, ήταν αυτός που άλλαξε την ροή του παιχνιδιού και φυσικά ο Μίσιτς κράτησε τον ρυθμό της ομάδας του. Σκόραρε, δημιούργησε φάσεις.

Όταν δέχεσαι 44 πόντους στο δεύτερο μέρος, στην έδρα σου, είναι δύσκολο να νικήσεις. Συγχαρητήρια στην Εφές, έδειξε ότι είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με ποιότητα. Άξιζε τη νίκη. Πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε και να ετοιμαστούμε για την διπλή αγωνιστική,» ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αλλαγή εικόνας στο δεύτερο μέρος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε: «Ο Μίτσιτς άλλαξε κάποια πράγματα με τα τρίποντα. Το “κλειδί” ήταν κάποια προσωπικά καλάθια, μας πλήγωσε αυτό. Θέλαμε καλύτερη άμυνα, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για τους 18 πόντους που σημείωσε ο Σέλβιν Μακ στο ντεμπούτο του, ο Βόβορας απάντησε: «Εκτός από το επιθετικό κομμάτι στο οποίο μας βοήθησε, προσπάθησε και στην άμυνα. Πιστεύουμε θα μας βοηθήσει πολύ. Θα βρούμε τα σχήματα, τις καλύτερες πεντάδες μας, όταν είμαστε όλοι μαζί. Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να κερδίσουμε το ματς της Τρίτης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης