Στις απουσίες της Βιλερμπάν εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (10/10, 21:45, Novasports 1HD), για την 2η αγωνιστική της Euroleague, προστέθηκε και ο Έιντριαν Πέιν.

Ο σέντερ της γαλλικής ομάδας ταλαιπωρείται από επιπεφυκίτιδα και δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του στο «Astroballe».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός της Βιλερμπάν, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, στάθηκε στις ελλείψεις που θα έχει η ομάδα στο ματς με το «τριφύλλι»: «Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι περάσαμε την τέλεια εβδομάδα, γιατί δυο μέρες πριν τον αγώνα έχουμε έξι τραυματίες. Απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι σίγουρα υποψήφιος για τα πλέι οφ, θα είναι δύσκολα τα πράγματα».

Ο Μίτροβιτς που μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague πρόσθεσε: «Ως συνήθως, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, θα δώσουμε το 100% μας σε ένα “ματς χωρίς πίεση” για εμάς. Ακόμα και μετά την πρώτη νίκη μας, η ομιλία μου ήταν η ίδια: ξέρουμε ποιοι είμαστε και γνωρίζουμε τις διαφορές μας, σε σχέση με άλλες μεγάλες ομάδες της Euroleague, όπως ο Παναθηναϊκός».

Από την πλευρά των παικτών, ο Τόνι Γιεκίρι, είπε: «Αρχίσαμε με θετικό τρόπο τη χρονιά. Δουλεύουμε σκληρά και νιώθουμε άνετα στο παρκέ. Παρά τους τραυματισμούς που υπάρχουν θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το μεγάλο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξέρουμε πώς να τα καταφέρουμε και πώς θα πρέπει να σκεφτόμαστε. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτομέρεια, να δίνουμε το 100% σε κάθε κατοχή και να παίζουμε δυνατά. Θα είμαστε στην έδρα μας, οπότε, όπως και με τον Ολυμπιακό, θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης