Ο Γιώργος Παπαγιάννης κυριάρχησε στις δύο ρακέτες στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Προμηθέα, φτάνοντας στην κορυφαία επίδοση της καριέρας του στην ΕΚΟ Basket League με τους 23 πόντους που σημείωσε, πέντε περισσότερους από την προηγούμενη καλύτερη. Είχε από 18 στα ματς με το Ρέθυμνο Cretan Kings εντός και τον Πανιώνιο Su Casa εκτός έδρας. Ο Παπαγιάννης έφτασε σε δύο ακόμη ρεκόρ καριέρας στο «Δ.Τόφαλος».

Είχε 32 βαθμούς στο ranking επίδοση που δείχνει ότι έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα αφού η προηγούμενη ήταν εκείνη των 31 που είχε στον τρίτο τελικών των περσινών πλέι οφ απέναντι στον Προμηθέα. Ρεκόρ καριέρας είναι και τα 11 εύστοχα δίποντα του αφού το προηγούμενο ήταν τα εννιά που είχε απέναντι στον Πανιώνιο Su Casa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σέντερ των «πράσινων» μάλιστα έφτασε σε διψήφιες επιδόσεις πόντων (23) και ριμπάουντ (10), στο πρώτο φετινό του double-double. Με αυτές τις επιδόσεις των δύο διεθνών παικτών του, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφτασε τα έξι και ανέβηκε στην 3η θέση της σχετικής λίστας πίσω από Ήφαιστο (9), ΠΑΟΚ και Λάρισα (από 7).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης