Στα πολλά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός και στο γεγονός ότι έχασε τον ρυθμό του όταν προηγήθηκε με διαφορά 13 πόντων απέδωσε ο Ντεσόν Τόμας την ήττα του «τριφυλλιού» στην έδρα της Βιλερμπάν, με τον Αμερικανό άσο να επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι ήταν σχεδιασμένη η τελευταία επίθεση να πάει στον Καλάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για την ήττα από τη Βιλερμπάν: «Η Βιλερμπάν βγήκε στο παρκέ με σκληρό τρόπο, ήταν συγκεντρωμένη. Το τρίποντο του Λόμαζς έδωσε το μομέντουμ σε εκείνους. Έπαιξαν επιθετικά και τα κατάφεραν. Βγήκαν για να παίξουν. Θέλαμε να κερδίσουμε. Εκτός έδρας πρέπει να τα παίρνεις αυτά τα ματς. Τώρα θα πρέπει να ανασυνταχθούμε. Έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε άμυνα και να κοντρολάρουμε τον ρυθμό. Κάναμε πολλά λάθη. Έπρεπε να συνεχίσουμε από το +13. Η Βιλερμπάν βρήκε εύκολα καλάθια από τα λάθη μας».

– Για την τελευταία επίθεση του αγώνα: «Στην τελευταία φάση θέλαμε να τρέξουμε ένα play, για να νικήσει ο Νικ τον αντίπαλό του στην ντρίμπλα. Όμως, βρέθηκε απέναντι σε έναν ψηλό γκαρντ, τον Λάιτι, έναν καλό αμυντικό. Δεν βρήκε εύκολο καλάθι ο Νικ. Θα έπρεπε να διαβάζαμε καλύτερα τη φάση. Θα μάθουμε από αυτήν. Θα έπρεπε να βρούμε ένα pick ‘n roll, ώστε ο Νικ να μη βρεθεί κόντρα σε πιο ψηλό αντίπαλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης