Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, καθώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Η τρίτη θητεία του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο των «πράσινων» ολοκληρώθηκε πρόωρα, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας, η οποία, μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τον Προμηθέα στο Κύπελλο Ελλάδας, ηττήθηκε την Πέμπτη και από την Άλμπα στο ΟΑΚΑ με 106-105 στη δεύτερη παράταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος θα καθοδηγήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας στην προσεχή αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ιωνικό Νίκαιας.

Οι «πράσινοι» στην ανακοίνωσή τους υπογράμμισαν ότι «ουδέποτε έχουμε μάθει να κρυβόμαστε ανεξαρτήτως συνθηκών και αποτελεσμάτων» και, αφού τόνισαν πως η φετινή επένδυση είναι η μεγαλύτερη από το 2012 και μετά, επισήμαναν ότι αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον φίλο Πεδουλάκη, με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ως διοίκηση, ουδέποτε έχουμε μάθει να κρυβόμαστε ανεξαρτήτως συνθηκών και αποτελεσμάτων.

Από το 2012 και μετά, φέτος έχουμε πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη επένδυση όμως η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας δεν είναι η επιθυμητή.

Ως εκ τούτου και με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού συναποφασίσαμε με τον Παναθηναϊκό και φίλο, Αργύρη Πεδουλάκη, να λύσουμε τη συνεργασία μας, κοινή συναινέσει.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας, καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Γιώργος Βόβορας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης