Βόβορας: «Δεν θα είναι στην ομάδα ο Παππάς, έχει συμφωνήσει ο Φόστερ»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, 12:53
Βόβορας: «Δεν θα είναι στην ομάδα ο Παππάς, έχει συμφωνήσει ο Φόστερ»

Στην αποκάλυψη ότι ο Νίκος Παππάς δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό προχώρησε ο νέος προπονητής του τριφυλλιού, Γιώργος Βόβορας, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Παρασκευής.

Παράλληλα ο νέος head coach των «πράσινων» επισήμανε ότι ο Μπεν Μπέντιλ θα βρίσκεται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, ενώ ανέφερε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Μάρκους Φόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε τα συμβόλαια του Ιωάννη, του Μήτογλου και του Παπαγιάννη. Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα γύρω τους. Συμβόλαιο έχει και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Κοιτάμε το επόμενο καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Θα έχουμε σύντομα τις απαντήσεις.

»Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά έληξε. Στο καινούριο πρότζεκτ δεν θα είναι στην ομάδα. Αυτή είναι η απόφασή μας. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει του Βουγιούκα. Ο Μπέντιλ θα είναι στην ομάδα μας. Έχουμε ετοιμάσει κάποια πλάνα ήδη. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

»Ο Φόστερ δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει. Στηρίζεται σε αυτά που σας είπα, αθλητικότητα και κίνητρο. Έδειξε διάθεση να μπει στην ομάδα και να είναι μέρος του πρότζεκτ».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, 13:14