Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τη Δευτέρα του Πάσχα (21:45) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκας και η ΚΑΕ ενημέρωσε σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων για την τρίτη αναμέτρηση της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα του Πάσχα (21/4, 21:45).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» μπορούν να τα προμηθεύονται τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο paobc.gr και στο viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

Σήμερα (Μ. Πέμπτη 17/4) τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 6μ.μ. και αύριο (Μ. Παρασκευή 18/4) από τη 1μ.μ. μέχρι τις 6μ.μ. Το Μεγάλο Σάββατο (19/4) το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι 10π.μ. με 3μ.μ., ενώ την Κυριακή του Πάσχα (20/4) τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά.

Τέλος, τη Δευτέρα του Πάσχα (21/4), τα εκδοτήρια της Θύρας 10 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα ανοίξουν από τις 10μ.μ. μέχρι τις 4μ.μ. ενώ από τις 6μ.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης