Ικανοποιημένος για την απόδοση της ομάδας του και την αντίδρασή της στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας, επισημαίνοντας ότι η Φενέρμπαχτσε έκανε το πρώτο βήμα για το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

«Όταν βγήκαμε στο γήπεδο, ξέραμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι “εκρηκτική”. Πολύ δύσκολα περνάς από εδώ. Χάσαμε νωρίς τη συγκέντρωσή μας και ο Παναθηναϊκός ξέφυγε. Στα αποδυτήρια, είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο και το κάναμε. Ο Μπογκντάνοβιτς έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και νικήσαμε. Το σημαντικό ήταν να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και αυτό έγινε στο δεύτερο ημίχρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Είναι νωρίς να κάνω απολογισμό. Μέχρι τώρα, έχουμε και καλές και κακές στιγμές. Έγινε το πρώτο βήμα για να πάμε στο Final Four και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Είναι πολύ δύσκολη σειρά και πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε και δεύτερο ματς εδώ, για να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας.

»Φυσικά και μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός “break” (στην Τουρκία). Γι’ αυτό, εμείς οφείλουμε να νικήσουμε εκ νέου εδώ. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει οπουδήποτε, αλλά πιστεύω στη δύναμη της έδρας μας» ανέφερε ο Έλληνας διεθνής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης