Χαρούμενος για την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και για την επιστροφή του Νεμάνια Νέντοβιτς στην αγωνιστική δράση, δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας, μετά τη σπουδαία ανατροπή και τελικά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, για την 33η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και τον τρόπο που αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν σαν να βλέπαμε δύο διαφορετικές ομάδες. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά προπονημένη με πολλή ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά φάνηκε ότι δεν είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δεν μπορούσαμε να περιορίσουμε την Αρμάνι Μιλάνο. Είχαμε μόνο 3 ασίστ. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και είμαι χαρούμενος από τον τρόπο που αντιδράσαμε. Κάναμε εξαιρετική δουλειά αμυντικά και δείξαμε χαρακτήρα».

– Για το πώς εξηγεί την διαφορά στην εικόνα σε σχέση με τον αγώνα με την Μπασκόνια: «Το πρόγραμμα της Ευρωλίγκα είναι πολύ απαιτητικό. Υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα ανάμεσα στους αγώνες. Παίζουν ρόλο και τα ματσαρίσματα. Υπάρχουν ομάδες που σε βοηθάνε να βελτιωθείς. Στο δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια δεν υπήρχε αυτοπεποίθηση. Τα πάντα ξεκινούν πολλές φορές από την αυτοπεποίθηση. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Το θέμα είναι να αντιδρούμε σωστά. Ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ υπήρχε θετική ενέργεια στον πάγκο. Είναι σημαντικό να ανακάμπτεις και να αποκτάς την αυτοπεποίθηση που πρέπει».

– Για τον Παπαγιάννη και την επίδρασή του στο παιχνίδι: «Η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε έναν παίκτη. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι ο Παπαγιάννης. Όλοι έπαιξαν τον ρόλο τους, όπως ο Μπέντιλ και ο Παπαπέτρου και ο Χεζόνια ήταν εξαιρετικός και παρά το πέμπτο φάουλ ίσως να ήταν παραπάνω επιθετικός. Η προσπάθειά του βοήθησε στο πνεύμα όλης της ομάδας, ώστε να πάρει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν. Όλοι ήταν πολύ σημαντικοί σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για το σχήμα με Νέντοβιτς-Χεζόνια: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε ο Νέντοβιτς. Μας βοηθάει πάρα πολύ. Μας έλειψε εντός και εκτός γηπέδου. Όσοι τον πλαισιώνουν αποκτούν περισσότερη ελευθερία και κάνει τα πράγματα για εμάς πιο εύκολα. Θέλουμε να μείνει υγιής. Παίξαμε κάποια δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε ομάδες που έχουν ποιότητα. Το σημαντικό είναι να ξέρουμε τον ρόλο μας και πιστεύω ότι θα λειτουργήσει όλο αυτό που δημιουργούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης