Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την Παρασκευή (19/1, 21:15, Novasports 1) στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 19η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας με στόχο να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του, στο οποίο μετράει εννέα νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην διοργάνωση της φετινής σεζόν.

«Μπαίνοντας σε αυτή την εβδομάδα ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη«, σχολίασε ο Κέι Σι Ρίβερς και εξήγησε: «Είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό και προσπαθούμε να πάρουμε όσες ανάσες μπορούμε. Σίγουρα είναι δύσκολη περίοδος, με τους αγώνες και τα ταξίδια, όμως γι’ αυτό είμαστε εδώ. Είναι η Ευρωλίγκα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δουλειά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν μπορεί άμεσα ο Παναθηναϊκός Superfoods να αφήσει πίσω του την Φενέρ και να στραφεί στην ΤΣΣΚΑ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου μπορούσαμε να νικήσουμε. Μια κατοχή μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με την ΤΣΣΚΑ, μπροστά στον κόσμο μας και να υπερασπιστούμε την έδρα μας».

Σε ερώτηση εάν το 9/9 στο ΟΑΚΑ μπορεί να γίνει 10/10, ο 31χρονος Αμερικανός φόργουορντ απάντησε ότι: «Όλα είναι πιθανά. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε».

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για Φάιναλ Φορ ακόμα», αποκρίθηκε ο Ρίβερς μετά από ερώτηση εάν ο αυριανός αγώνας είναι τεστ Φάναλ Φορ. «Είναι Ευρωλίγκα και όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους», συνέχισε ο 31χρονος Αμερικανός φόργουορντ και υπογράμμισε: «Πιστεύουμε ότι είμαστε ομάδα Φάιναλ Φορ. Παίζουμε καλά και είμαστε σε καλή θέση. Θέλουμε να ανέβουμε στην κατάταξη. Ακόμα δεν μπορούμε να κοιτάμε το Βελιγράδι, αλλά αυτό που είναι μπροστά μας κι αυτό είναι η ΤΣΣΚΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αντέχουμε, είμαστε μία ομάδα που έχει χτιστεί να παίζει με τέτοιους αντιπάλους», σχολίασε ο Ίαν Βουγιούκας, σχετικά με το δεύτερο μεγάλο ματς σε διάστημα 48 ώρων και τόνισε: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ειδικά μετά τη Φενέρ αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αύριο. Το καλό με το νέο format της Ευρωλίγκας είναι ότι δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς. Ξέρουμε ότι στο ΟΑΚΑ έχουμε ως τώρα το απόλυτο των νικών και θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε. Σίγουρα είναι μία ευκαιρία να αποδείξουμε πως είμαστε ομάδα για το φάιναλ φορ. Αν θέλουμε να τερματίσουμε στην τετράδα αυτές τις ομάδες πρέπει να τις κερδίζουμε στην έδρα μας».

Όσο για το ποιους παίκτες πρέπει να προσέξουν οι «πράσινοι», ο 33χρονος σέντερ, εξήγησε ότι: «Είναι πολλοί οι παίκτες που πρέπει να προσέξουμε, το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ είναι πλούσιο. Πρέπει λοιπόν να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης