Στην Αθήνα αφίχθη την Κυριακή, όπως ήταν προγραμματισμένο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Άντι Ράουτινς.

Ο Καναδός διεθνής γκαρντ, κατά την άφιξη του στο «Ελ. Βενιζέλος», εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που θα αγωνιστεί στους «πράσινους», αναφέροντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νιώθω πολύ καλά. Είναι μια καλή κατάσταση για μένα, γνωρίζω την ομάδα και τον Ρικ Πιτίνο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να αγωνιστώ για τους φιλάθλους μας, που γνωρίζω οτι είναι φανταστικοί».

Ερωτηθείς για το αν γνώριζε ο,τιδήποτε για τον Παναθηναϊκό πριν υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας ο έμπειρος γκαρντ είπε: «Φυσικά! Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες όλων των εποχών και από τις πολυνίκες του θεσμού.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν εδώ, όλα τα αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχουν περάσει από την ομάδα, παρακολουθώ την Euroleague πολλά χρόνια τώρα, οπότε γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έχω έρθει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το το αν γνωρίζει κάτι και για τους οπαδούς των «πρασίνων» ήταν ξεκάθαρος: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για το “ζεστό” καλωσόρισμα. Υποστηρίζουν την ομάδα με εντυπωσιακό τρόπο. Είμαι εδώ για να στηρίξω τα αστέρια της φανέλας και να αγωνίζομαι σκληρά για τη νίκη».

Αναφορικά με το γεγονός πως θα αγωνιστεί για τον Ρικ Πιτίνο σχολίασε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ ως αντίπαλο με τον κόουτς Πιτίνο. Είναι ένας θρύλος του μπάσκετ, κάνει εξαιρετική δουλειά στον Παναθηναϊκό και ελπίζω να συνεχιστεί η παράδοση της ομάδας στην Euroleague».

Τέλος για το ποιοι είναι οι προσωπικοί του στόχοι και οι στόχοι του με την ομάδα είπε: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να μπω γρήγορα στη χημεία της ομάδας, να γίνω “κομμάτι” αυτής, να την υποστηρίξω και να παίζω σκληρά σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω όπως πως ο μεγάλος μας στόχος είναι να φτάσουμε στο Final-4 της Euroleague και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα Ελλάδος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης