Με τον Ταϊρίς Ράις να «πατάει» επί ελληνικού εδάφους απόψε, ολοκληρώθηκε ο κύκλος αφίξεων της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

O Αμερικανός γκαρντ στις πρώτες εν Ελλάδι δηλώσεις του εμφανίστηκε ανυπόμονος για την έναρξη της νέας σεζόν και έτοιμος να προσφέρει για να επιτευχθούν οι «πράσινοι» στόχοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα πολύ ιστορικό κλαμπ ο Παναθηναϊκός, το οποίο γνωρίζουν όλοι στην Ευρώπη. Όλοι ξέρουν τι εστί Παναθηναϊκός. Είμαι ανυπόμονος για να ξεκινήσουμε», είπε αρχικά ο Ράις και πρόσθεσε:

«Όπως κάθε χρόνο στόχος μου είναι να κερδίσω! Πάντα θέλεις να παλεύεις σκληρά, να είσαι ανταγωνιστικός και να βρεθείς σε θέση να διεκδικείς τίτλους. Αυτό θέλω να κάνω και με τον Παναθηναϊκό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την επιστροφή του στην Euroleague, είπε: «Νιώθω ότι εδώ ανήκω κι ότι είναι κάτι που αξίζω γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία από ένα τόσο ιστορικό κλαμπ, το οποίο με πίστεψε κι είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα!

Ερωτηθείς για το τι να περιμένουν από τον ίδιο οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» επισήμανε: «Ενέργεια, οργάνωση και πνεύμα νικητή Θα παλέψω, ξέρω ότι αυτό θέλουν οι οπαδοί κι αυτό θέλω κι εγώ. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

Για το αν συνομίλησε με τον Ζήση πριν καταλήξει στον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Ναι φυσικά! Παίξαμε μαζί την περασμένη σεζόν. Εκτιμώ την άποψη του».

Όσο για τη νέα σεζόν επισήμανε: «Πρέπει να παίξουμε μαζί! Έχουμε ένα ξεχωριστό γκρουπ, πολύ καλό στην επίθεση, συνεπώς το σκοράρισμα δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς. Αλλά θα πρέπει να παίξουμε και άμυνα και να μάθουμε να παίζουμε μαζί. Αν ο καθένας βρει τον ρόλο του τότε θα έχουμε μια εξαιρετική σεζόν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης