Έτοιμος να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην ομάδα είναι ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» στο αυριανό παιχνίδι της Euroleague κόντρα στην Μπασκόνια.

Ο Αμερικανός τεχνικός σε δηλώσεις του χαρακτήρισε «παγίδα» το ματς με τους Βάσκους στο ΟΑΚΑ, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να αγωνιστεί με προσοχή, προκειμένου να μην την… πατήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα παιχνίδι-παγίδα. Όταν κερδίζεις σερί ματς, όλοι είναι ενθουσιασμένοι και μπορείς να την πατήσεις. Η Μπασκόνια θα έρθει εδώ να διεκδικήσει τη νίκη και είναι ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο. Μόνο η Μακάμπι κατάφερε να την εξουδετερώσει», τόνισε αρχικά ο Πιτίνο και πρόσθεσε:

«Η Μπασκόνια είναι από τις πιο ταλαντούχες ομάδες στην επίθεση. Το παιχνίδι της περνά συνέχεια από τον Σενγκέλια, που είναι υποψήφιος για MVP. Ο Στάουσκας είναι πολύ καλός σουτέρ και εκμεταλλεύεται την προσοχή που υπάρχει στον Σενγκέλια. Πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν τον τελευταίο με νταμπλ-τιμ και εκείνος είναι ικανός να πασάρει σωστά».

Παράλληλα, δεν έκρυψε πως αδημονεί για να επιστρέψει στο γεμάτο ΟΑΚΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μου έλειψαν οι φίλαθλοι στην Ελλάδα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ακολουθούν παντού την ομάδα τους»,.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το αν θα μπορούσε να γίνει το πρόσωπο της αντικαπνιστικής καμπάνιας στην ομάδα, επισήμανε: «Θέλω να δω τους Έλληνες να έχουν μεγάλες και υγιείς ζωές. Δεν έχει να κάνει τόσο με τον αντικαπνιστικό νόμο. Πάντως πλέον μετά τους αγώνες θα έχω φωνή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης