Αντίστροφα μετρούν στον Παναθηναϊκό για τον πρώτο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τα πλέι οφ της Euroleague, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη επί ισπανικού εδάφους.

Από το Wizink Center της Μαδρίτης, ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την πρώτη «μάχη» και τον Τζέιμς Γκιστ, αναφέρθηκε στα δυνατά και τα αδύναμα σημεία των «πρασίνων» τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «σύντομα ο Παναθηναϊκός θα είναι μια από τις ομάδες που θα βρίσκονται σταθερά σε φάιναλ φορ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Σχολιάζοντας αρχικά για την περίπτωση του αμφίβολου Τζέιμς Γκιστ ο κόουτς του τριφυλλιού τόνισε: «Ελπίζω να μπορέσει να προπονηθεί, καθώς απέχει εδώ και τέσσερις ημέρες. Ο Γκιστ αποτελεί βασικό συντελεστή αυτής της σειράς. Τον χρειαζόμαστε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για τη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αμερικανός τεχνικός υπογράμμισε: «Κοιτάτε τον αντίπαλο και δεν κοιτάτε τον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε μια ομάδα που σουτάρει καλά. Εάν παίξουμε στο μισό γήπεδο, θα φανούν όλες οι αδυναμίες μας. Όμως, σε ένα γρήγορο τέμπο θα φανούν οι δυνατότητές μας. Εσείς κοιτάτε τον αντίπαλο και όχι τον Παναθηναϊκό, δηλαδή για το πώς θέλουμε εμείς να παίζουμε».

Καταλήγοντας ο Ρικ Πιτίνο είπε: «Παίζουν ρόλο στο μπάσκετ της Euroleague τα μπάτζετ. Ένα μπατζετ 30 εκατομμυρίων και ένα μπάτζετ δέκα διαφέρουν. Όμως πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις σε κάθε κανόνα. Μ’ αρέσει να νικάω και αυτό αρέσει και στην ομάδα μου. Μου αρέσει η φιλοσοφία της ομάδας, η ιστορία και η δυναμική της και πιστεύω πως πολύ σύντομα ο Παναθηναϊκός θα είναι μια από τις ομάδες που θα βρίσκονται σταθερά σε Final Four».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης