Με προορισμό τη Βαρκελώνη αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τους «μπλαουγκράνα» την Παρασκευή (13/12, 22:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν μία 5η διαδοχική νίκη στη διοργάνωση απέναντι στη δεύτερη ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα (9 νίκες – 3 ήττες).

Ο Παναθηναϊκός ακολουθεί με μία νίκη λιγότερη (8-4) και έχει την ευκαιρία να «πιάσει» την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς στη βαθμολογία. Διαιτητές του αγώνα Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός ορίστηκαν οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Βαρκελώνη: «Προφανώς πρόκειται για μία από τις ομάδες με το μεγαλύτερο ταλέντο στη διοργάνωση. Είναι εξαιρετική στον τομέα των ριμπάουντ, οι παίκτες της πασάρουν εξαιρετικά και παίζουν τέλεια από τη θέση “5” στην επίθεση. Είναι επίσης από τις πιο σκληρές ομάδες της διοργάνωσης και αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να παίξουμε εξαιρετικό μπάσκετ για να πάρουμε τη νίκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης