Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του Top-16 της Ευρωλίγκας και τόνισε ότι πρόκειται για αναμέτρηση που κρίνει την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι που κρίνει την πρόκριση στα πλέι οφ. Παίζουμε στην έδρα μας και χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας. Θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και δύναμη. Η Άλμπα παίζει με ενέργεια, είναι πολύ καλή στο τρανζίσιον και στα επιθετικά ριμπάουντ, ενώ παίζουν καλά κοντά στο καλάθι και μακριά από αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης από την πλευρά του ανέφερε: «Ο αγώνας είναι καθοριστικός για μας, γιατί αν νικήσουμε θα προκριθούμε στα πλέι οφ. Είναι ένας τελικός, τόσο για μας όσο και για την Άλμπα. Η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε σε καλή θέση, γιατί παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας και θα έχουμε τη στήριξή τους, όπως συμβαίνει πάντα. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά απέναντι σε μια σκληρή και πειθαρχημένη ομάδα και θα έχουμε σίγουρα έξτρα κίνητρο. Το ματς αυτό δίνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης