Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10), έχοντας υποστεί βαριά ήττα από την Κίμκι με διαφορά 17 πόντων (103-86).

Οι «πράσινοι» δεν έχουν περιθώριο να… κοιτούν πίσω, καθώς την Πέμπτη (31/10) υποδέχονται την Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Αργύρης Πεδουλάκης, δήλωσε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τον αγώνα με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης: «Η Εφές είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει ξεκάθαρους ρόλους. Παίζει δυνατά και ο βασικός της κορμός αποτελείται από καλούς και δημιουργικούς παίκτες, οι οποίοι είναι στην ομάδα από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Το γεγονός αυτό της δίνει ομοιογένεια».

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε στην ιστοσελίδα της Euroleague: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα. Πρώτο μας μέλημα είναι να ξεκουραστούμε, όσο είναι δυνατόν, γιατί είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με δύσκολα ταξίδια και παιχνίδια.

Θα πρέπει να βρούμε ενέργεια ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του σημαντικού αγώνα απέναντι στην Εφές. Χρειαζόμαστε πολύ αυτή τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε έχοντας στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Η βοήθειά του είναι πάντοτε σημαντική για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης