Προβληματισμένος για τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ και απογοητευμένος για την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ.

«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Γενικά νομίζω πως κάναμε καλή δουλειά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό, γιατί δεχτήκαμε πολλούς πόντους. Γενικά ελέγξαμε καλά το παιχνίδι επιθετικά και είχαμε ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά κάναμε κάποια λάθη στο τέλος που μας στοίχισαν. Θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να μάθουμε από αυτό το ματς. Πιστεύω πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, όπως και οι άλλες ομάδες. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Δεν είναι εύκολο να είσαι ανταγωνιστικός σε αυτό το γήπεδο και το ματς κρίθηκε σε λεπτομέρειες» ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ, είπε: «Είναι το χειρότερο νέο της βραδιάς. Φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός. Ανησυχούμε γι’ αυτόν. Θα περιμένουμε τις εξετάσεις. Είναι ένας πολύτιμος παίκτης για εμάς και η απουσία του προστίθεται σε αυτήν του Μάικ Τζέιμς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης