Ο Τσάβι Πασκουάλ απέδειξε για πολλοστή φορά το ήθος του, εκφράζοντας τη θλίψη του για την απόλυση του Γιώργου Βόβορα από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο Καταλανός τεχνικός, αν και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την άνετη νίκη της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης απέναντι στην πρώην ομάδα του, δεν παρέλειψε να εκφράσει τη στενοχώρια του που ένας συνάδελφος και μάλιστα κάποιος με τον οποίο έχει συνεργαστεί, έχασε τη δουλειά του.

Αναλυτικά, ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε: «Είναι όμορφα να είμαι εδώ ξανά. Εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναικό, υγεία και επιτυχίες. Κάναμε καταπληκτική δουλειά, είχαμε τον έλεγχο, παίξαμε εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, ο Πασκουάλ θέλησε να αναφερθεί σε έναν συγκεκριμένο παίκτη της Ζενίτ: «Ο Κέβιν Πάνγκος είναι ο ηγέτης μας, έχουμε εξαιρετική επικοινωνία. Γίνεται όλοενα και καλύτερος και πιο ώριμος. Δουλέψαμε σκληρά να τον αποκτήσουμε και θέλαμε να είναι ο ηγέτης μας».

Στο τέλος είπε για τον πρώην πλέον τεχνικό του Παναθηναϊκού Γιώργο Βόβορα: «Όταν απολύεται ένας προπονητής, όλοι νιώθουν άσχημα. Είναι ένας συνάδελφος, που χάνει την δουλειά του. Είναι μέρος της ζωής μας, αλλά νιώθουμε άσχημα. Νιώθεις χειρότερα αν έχεις δουλέψει μαζί του. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης