Το δικό του στίγμα για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν έδωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, τονίζοντας θελει να φτιάξει μια ομάδα που θα παίζει για να κάνει χαρούμενους και περήφανους τους φιλάθλους της, αλλά και που θα καταφέρει να διατηρήσει τα κεκτημένα.

«Όπως πάντα ξεκινάμε από το μηδέν. Είναι προφανές πως μετά από δύο πρωταθλήματα στη σειρά, έχουμε τις ίδιες προσδοκίες και για τη νέα σεζόν. Γνωρίζουμε πως θα είναι μια δύσκολη και μακρά αγωνιστική περίοδος σε αυτή τη διοργάνωση.
Οι περισσότερες ομάδες είναι καλύτερες σε σχέση με την περσινή χρονιά γι’ αυτό και θεωρώ πως το πρωτάθλημα της Basket League θα είναι ακόμη πιο θελκτικό για τους φιλάθλους αλλά συνάμα και πιο δύσκολο για εμάς. Όπως πάντα, θα παίζουμε για τους δικούς ανθρώπους, τους φιλάθλους μας και για την οικογένεια του Παναθηναϊκού.
Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να νιώσουν περήφανοι για εμάς, όπως κάνουμε πάντα. Εύχομαι καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν όλοι να μιλάμε μόνο για μπάσκετ. Η Ελλάδα είναι μια μπασκετική χώρα. Της αξίζει οι φίλαθλοι κάθε εβδομάδα να απολαμβάνουν θέαμα από τους παίκτες και μόνο απ’ ό,τι γίνεται εντός του παρκέ», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός σε αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ, εν όψει της νέας σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης