Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που σημείωσε 16 πόντους, μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ερυθρό Αστέρα και αναφέρθηκε σε όσα πήγαν λάθος στο πρώτο μέρος.

«Προφανώς δεν μπαίνουμε στο παιχνίδι με τη σωστή νοοτροπία και προσέγγιση. Δεν είμαστε όσο επιθετικοί και σκληροί πρέπει, δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και αυτό μας φέρνει σε μειονεκτική θέση να κυνηγάμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε πολύ καλά ποσοστά, σούταρε πολύ καλά και έγινε ακόμα πιο δύσκολο για εμάς. Το πετυχαίνουμε αυτό που θέλουμε στο δεύτερο μέρος, αλλά αναρωτιόμαστε γιατί δεν το κάνουμε στο πρώτο», είπε ο Παπαπέτρου και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δε θέλω να γυρίζει ο διακόπτης. Αν δεν είσαι καλός στο ξεκίνημα, προσπαθείς να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα καθαρά. Πού μπορείς να είσαι καλύτερος. Σε κάποια παιχνίδια, είσαι κουρασμένος, σε άλλα δεν μπαίνουν τα σουτ. Ξεκίνησα με λάθη που δεν είναι αντάξια της ποιότητας και της δουλειάς μου. Στο ημίχρονο προσπάθησα να ηρεμήσω, να το δω λογικά και να δω πώς μπορώ να γίνω χρήσιμος. Ήμασταν όλοι σωστοί στο δεύτερο μέρος».

Για το τι μπορεί να αλλάξει από εδώ και πέρα, είπε: «Πάντα στη ζωή προσπαθώ να δώσω λογική εξήγηση. Δεν είναι στιγμή για πανικό. Δεν είμαστε στη θέση που θέλουμε, πρέπει να βελτιωθούμε. Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί. Στην άμυνα ή την επίθεση. Ή την ψυχολογία. Να γίνουμε πιο θετικοί για την ομάδα. Για να μπει αυτό μετά στο σύνολο. Δεν είναι ώρα για απολογισμό ή πανικό. Είμαστε πριν τα μέσα της χρονιάς. Είναι ώρα να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη. Ήρεμα και λογικά. Με τον Ρικ Πιτίνο κάναμε ένα φοβερό σερί. Ξέρουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης