Γεμάτος παραστάσεις και εμπειρίες από τη διετή θητεία του στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, ο Γιώργος Παπαγιάννης επέστρεψε στην «οικογένεια» του, όπως έχει χαρακτηρίσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), κατά τη σημερινή εκδήλωση για την επέκταση της συνεργασίας της «πράσινης» ΚΑΕ με τον ΟΠΑΠ, για τη νέα συμφωνία, αλλά και τον απόλυτο στόχο του «τριφυλλιού», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο πρώην ΝΒAer ήταν αφοπλιστικός σε σχετική ερώτηση για την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου από τους «πράσινους», απαντώντας με νόημα: «Γι’ αυτό γύρισα!».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ):

– Τι σημαίνει για τον Παναθηναϊκό η επέκταση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ για την επόμενη διετία;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό και για εμάς, αλλά και τον ΟΠΑΠ. Πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες ανθρώπων, οι οποίες εκτός από τον αθλητισμό προσφέρουν και στο κοινωνικό κομμάτι. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να στεφθεί με επιτυχία αυτή η συνεργασία. Πρόκειται για μία καλή συνεργασία και μία καλή ευκαιρία και για τις δύο εταιρίες να προσφέρουν στους ανθρώπους».

– Στο αγωνιστικό κομμάτι, φαντάζομαι ότι ο απόλυτος στόχος του Παναθηναϊκού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι η επιστροφή στο φάιναλ φορ της Euroleague και γιατί όχι και η κατάκτηση του τροπαίου.

«Ο μεγαλύτερος στόχος που έχουμε θέσει σαν Παναθηναϊκός είναι να σηκώσουμε το 7ο τρόπαιο Ευρωλίγκας. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την επίτευξή του».

– Γι’ αυτό γύρισες;

«Ακριβώς… Γι’ αυτό γύρισα!».

– Κατά την παρουσία σου στην Εθνική Ανδρών και στις αναμετρήσεις στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, σε είδαμε να ψάχνεις ακόμα τα «πατήματά» σου. Χρειάζεσαι χρόνο για να επιστρέψεις δυναμικά στα ευρωπαϊκά παρκέ;

«Πιστεύω ότι στις 11 Οκτωβρίου, όταν θα είναι ο πρώτος μας επίσημος ευρωπαϊκός αγώνας, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα είμαι έτοιμος. Χρειάζομαι ένα διάστημα προσαρμογής, μετά τη θητεία μου στο ΝΒΑ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης